mandag den 19. november 2007

Nu også forskningsfrihed på facebook

Ansigtsbog?

Nu kan du også antræffe forskningsfriheden som "group" på facebook. Fænomenet breder sig ud over blogosfæren. Måtte det en dag ramme universitetet...

8 kommentarer:

Claus Emmeche sagde ...

Formidabelt, Sune! Forskningsfriheden vokser eksponentielt på Facebook! Alle vil have forskningsfrihed!! Nu mangler vi bare at indspille en video om forskningsfrihed og lægge den ud på Youtube, hvad vil det ikke føre til??! Inspiration kan - uden sammenligning i øvrigt - hentes her :-)

Thomas Söderqvist sagde ...

Wonderful!

Sune Auken sagde ...

Vi har en god sag, og så skal vi heller ikke være bange for at gøre opmærksom på den andre steder. Et af de store problemer i forbindelse med universiteternes og forskningens stilling er netop, at forskningspolitik er usexet. Regnestykket:

usexet emne + sexet website = i det mindste lidt sex.

Henrik Nielsen sagde ...

Nu er der kommet 52 medlemmer, heriblandt et folketingsmedlem. Det er da ikke så dårligt...

Thomas Söderqvist sagde ...

Hen Henrik,
Man er nødt til at logge ind på Facebook for at se den pågældende side. Kunne du muligvis afsløre hvem det pågældende folketingsmedlem er overfor os andre som ikke har tænkt os at gå med i klubben?
Th

Thomas Söderqvist sagde ...

Jeg mener "Hej Henrik" ...

Curt Hansen sagde ...

Må jeg gætte på Ida Auken, SF, som før valget udtalte disse mindeværdige ord:
"Det har altid været en af universiteternes vigtigste opgaver at fungere som samfundets selvstændige og kritiske intelligens, men efterhånden som topstyringen strammes til, bliver det sværere og sværere at løse den opgave. Den siddende regerings skandaløse rettelser i videnskabelige rapporter om klimaforandringerne viser hvilken risiko samfundet løber når vores viden gøres afhængig af politisk velvilje."

Henrik Nielsen sagde ...

Hej Thomas og Curt,
helt rigtigt - det er Ida Auken, SF, datter af Margrethe med samme efternavn og parti.