mandag den 9. juni 2008

Tja, sådan kan man også gøre

Nedenstående er netop klippet ud fra INSS nyt 18. Det "italesætter" i og for sig meget godt, hvordan der kommunikeres på de højere uddannelser af idag. Det er selvfølgelig forkert af vejlederne, hvis de presser de studerende. Men kan man med rimelighed sige, at de ansatte ikke skal føle sig presset, truet og talt ned til af en diskurs som denne?

  • Kulturændring vedr. specialekontrakter
Studenterrådgivningen har informeret mig om, at de har et øget antal studerende, der kommer til dem med problemer vedr. specialeskrivning. Flere og flere fortæller, at de føler sig presset til at lade være med at få etableret en specialekontrakt, fordi deres vejledere presser dem til at vente udfra det synspunkt, at man ikke kan skrive et speciale på et halvt år. Jeg vil gerne have, at I italesætter at dette er en uhensigtsmæssig adfærd overfor jeres medarbejdere. Hvis I har behov for det, ved jeg, at Studenterrådgivningen registrerer hvilke institutter de studerende kommer fra, så vi kan identificere hvilke institutter det er særligt slemt hos, hvis det skulle have interesse.
Hanne Løngreen
Prodekan for uddannelse

2 kommentarer:

Jeppe Morgenthaler sagde ...

..."Hvis I ikke er parate til at melde hinanden kan vi få Studenterrådgivningen til det"...?!

Hm.

Var det måske en idé først at tage en diskussion om specialeskrivning og tidskontrakterne? -(med de ansatte såvel som de studerende) :-)

Sune Auken sagde ...

Fortræffeligt simultantolket!