onsdag den 23. april 2008

Triumf for Helge Sander på Facebook

Efter kun få måneders arbejde er det lykkedes facebookgruppen ”Kan jeg finde mere end 11 mennesker der vil se Helge Sander på facebook?” at få sit 12. medlem. Formålet med gruppen er beskrevet således:


Helge Sander er Danmarks førende videnskabsminister, minister i verdensklasse og leder af verdens bedste IT-nation.

Men dog ikke at finde på facebook.

Det er ærgerligt. Der foregår ting her, der skal fange ministerens opmærksomhed.

Hjælp Helge Sander på Facebook - join


Gruppen bag gruppen har længe levet i angst for, at det ikke kunne lade sig gøre at samle de nødvendige medlemmer, men nu er succeskriteriet altså opfyldt. Folkekravet til Sander rejser sig: VI VIL SE DIG PÅ FACEBOOK. Hvor længe kan ministeren sidde dette massive pres overhørig?


I anledning af triumfen udtaler gruppens grundlægger Bjarne Balle: Vi er meget glade for endelig at slå vore store konkurrenter i gruppen ”Mænd med seler er lækrere”, som har 11 medlemmer. Vi er glade for endelig at se seriøsiteten vinde over pjanket”. Bjane Balle understreger dog samtidig, at kampen langt fra er forbi. ”Vi har taget et vigtigt skridt, nået et vigtigt mål, men den største opgave – at få Helge Sander på facebook – er endnu ikke løst. Vores mission fortsætter, til målet er nået” slutter Bjarne Balle ufortrødent.


Man kan tilmelde sig gruppen her - og gruppen med de selebeklædte ungersvende . her.

Ingen kommentarer: